Heb je ADD ? Het maakt niet uit of je een diagnose hebt of niet: ik kan je helpen om te gaan met de symptomen en de gevolgschade . 

 

Heb jij ADD?

Of je een diagnose hebt of niet, is minder belangrijk dan het feit dat je last hebt van de symptomen die bij ADD horen. Dit kunnen te veel gedachten zijn, te weinig focus, dromerig overkomen of moeilijk kunnen slapen.
Mensen met ADD gaan vaak meer naar binnen, observeren, en proberen in stilte tot oplossingen te komen. Vaak wordt er zoveel gedacht, dat er maar weinig ruimte in het
brein over is voor het functioneren in het dagelijkse leven.

Rustiger hoofd = meer overzicht

Als je last hebt van te veel gedachten en te weinig focus kan ik je begeleiden om daar verandering in te brengen. Hoe meer je bezig bent met boeiende bezigheden, hoe minder symptomen jij zult ervaren. Dit is heel mooi om te weten.
Ik geef je maatwerk
coaching zodat je het leven kan leiden dat bij je past.

In mijn ogen is het niet de aandoening zelf die veel leed veroorzaakt, maar hoe wij ‘geleerd’ hebben om hiermee om te gaan en wat onze omgeving ervan vindt. Dat laatste wordt vaak onderschat, en heeft een enorme invloed op ons welbevinden. Aan de ADD en ADHD is weinig te doen, maar ik kan je helpen om op een luchtige en liefdevolle manier naar jezelf en je ADD / ADHD te kijken. Hierdoor zal ook je omgeving er anders mee omgaan.

Scroll to top