Ervaringen van derden

Ervaringen met mij als coach


Een hele fijne manier van coaching. In plaats van dat je dingen opgelegd krijgt, kom je samen tot inzichten van je valkuilen en manieren om hiermee om te gaan. Doordat jij zelf tot deze inzichten en oplossingen komt, zijn deze goed toepasbaar in het dagelijks leven.

Gesprekken voelen veilig en vertrouwd. Leren omgaan met de voordelen van je valkuilen in plaats van alleen focus op het negatieve ervan.”

– pedagogisch medewerker (v), 23 jaar

 

In een beperkt aantal coaching sessies heeft Katrin me een aantal keren goed aan het denken gezet en me ook verder geholpen. Ook heeft ze duidelijk aangegeven waar ze me niet mee kan helpen en me ideeën gegeven hoe ik daar wel mee verder kan. Het zijn prettige gesprekken waarbij Katrin snel tot de kern van de zaak komt.”

– Informatie architect (m)

Katrin heeft mij in een korte tijd meer zelfvertrouwen gegeven door meer kennis over mijzelf op te doen. Dit ging door middel van vraag en antwoord. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en door middel van experimenten in mijn eigen leven heb ik een flinke groei meegemaakt de afgelopen tijd. Uiteindelijk heb ik besloten mijn ADD-symptomen als normaal te beschouwen en laat ik mij geen label opplakken. Ik ben wie ik ben, alleen heb ik nu wel een verklaring voor dingen die mij minder goed afgaan.”

– tweedejaars student bedrijfskunde (m), 19 jaar

Mijn sessie bij Katrin voelden op een speciale manier fijn en vertrouwd. Ik ging altijd met een goed gevoel weg.”

– student TU-Delft, (v) 20 jaar

 

Katrin is heel betrokken. Zij heeft een bepaalde vorm van wijsheid en een positief-constructief zoekende houding. Katrin is continu aan het onderzoeken hoe de ‘architectuur van de cliënt’ in elkaar zit: ‘wat heb ik voor me en hoe kan het hier beter worden?’ Zij coacht authentiek, positief en opbouwend en blijft neutraal, ook al deed ik herhaaldelijk niet wat zij van mij vroeg; dat vond ik heel fijn.
Door de coaching heb ik weer licht en mogelijkheden gezien. Ik ervaar minder stress en een hoger gevoel van eigenwaarde. Ook mijn partner en kinderen zien meer rust. Ik ben minder opvliegerig, meer aanwezig, en ik neem meer deel aan gezinsleven.”

–  zelfstandig architect (m), 50 jaar

 

“Wij willen je hartelijk bedanken voor alle positieve feedback die jij besproken hebt met B. Wij zijn zo blij dat hij meerdere inzichten heeft gekregen door te praten met jou. Hij heeft naar aanleiding van jullie gesprekken een mooie mindmap gemaakt over zichzelf. Ik wil dat je weet dat ik je ontzettend dankbaar ben. Mijn zoon heeft enorme stappen gemaakt. Ik denk zelfs dat deze periode van intelligente lockdown, naast veel teleurstellingen voor een 19-jarige (waardoor wij in gesprek zijn gekomen met jou) een zeer positieve draai gekregen heeft, waardoor hij de komende tijd (en hopelijk veel langer) veel meer geluk zal ervaren. Ik hoop dat je nog veel mensen de goede richting op laat denken.”

– moeder over haar zoon van 19 jaar

 

Mijn gesprekken met Katrin hebben me op nieuwe manieren laten kijken naar hoe je dingen wil aanpakken en de mindset waarmee je ze aanpakt. Fijn om op deze manier op een positieve manier bezig te zijn met uitdagingen die je hebt!”

– student TU-Delft (m), 26 jaar

Katrin heeft het bijzondere vermogen om vanuit een praatje over alledaagse dingen razendsnel tot de kern van je problemen te komen. En daarna weer terug naar hoe je dan met dat inzicht aan de slag kunt.
Ik vind het mooi en bijzonder om te zien hoe de inzichten die we kregen nu leiden tot echte veranderingen in mijn relaties met de mensen om me heen.”

– mediathecaris (v), 36 jaar

Katrin bereikte zeer snel resultaat door meteen tot de kern van het euvel door te dringen. Ze geeft een vertrouwd gevoel en heeft een groot inlevingsvermogen.”

– ondernemer (m), 47 jaar

Deze
coaching heeft mij heel erg geholpen om mij gelukkig te maken en beter in mijn
vel te voelen.
Katrin kan heel goed luisteren en is ook heel erg aardig.”

– student overheidsmanagement (m), 18 jaar

Katrin is een coach die mij het gevoel gaf mijn verhaal te kunnen doen in een veilige omgeving. Haar manier van coachen was in mijn geval dat ze mij liet praten en tussendoor een stukje van mijn verhaal met mij besprak waardoor ik nieuwe inzichten kreeg, of een bevestiging, wat mij erg hielp.”

– toezichthouder bij een gemeente (m), 37 jaar

 Meteen de eerste wandeling die ik met Katrin maakte was raak. Ze heeft een heel mooie manier van werken waarbij je zelf tot de inzichten komt die je verder helpen bij het leren omgaan met hoe je brein in elkaar steekt. Na elk gesprek, al wandelend met Katrin, kom ik weer met een vervuld hart en een helder hoofd thuis, vol met inspiratie om met mezelf aan de slag te gaan.
Mocht je twijfelen of een coach je wel gaat brengen wat je nodig hebt, twijfel dan alsjeblieft niet langer en probeer het gewoon uit.”

software engineer (m), 35 jaar

Scroll to top