ADHD Praktijk Delft

Ervaringen van derden

Ervaringen met mij als coach

 

Katrin is heel betrokken. Zij heeft een bepaalde vorm van wijsheid en een positief-constructief zoekende houding. Katrin is continu aan het onderzoeken hoe de ‘architectuur van de cliënt’ in elkaar zit: ‘wat heb ik voor me en hoe kan het hier beter worden?’ Zij coacht authentiek, positief en opbouwend en blijft neutraal, ook al deed ik herhaaldelijk niet wat zij van mij vroeg; dat vond ik heel fijn.
Door de coaching heb ik weer licht en mogelijkheden gezien. Ik ervaar minder stress en een hoger gevoel van eigenwaarde. Ook mijn partner en kinderen zien meer rust. Ik ben minder opvliegerig, meer aanwezig, en ik neem meer deel aan gezinsleven.”

–  zelfstandig architect (m), 50 jaar

 

Mijn gesprekken met Katrin hebben me op nieuwe manieren laten kijken naar hoe je dingen wil aanpakken en de mindset waarmee je ze aanpakt. Fijn om op deze manier op een positieve manier bezig te zijn met uitdagingen die je hebt!”

– student TU-Delft (m), 26 jaar

 

Katrin heeft het bijzondere vermogen om vanuit een praatje over alledaagse dingen razendsnel tot de kern van je problemen te komen. En daarna weer terug naar hoe je dan met dat inzicht aan de slag kunt.
Ik vind het mooi en bijzonder om te zien hoe de inzichten die we kregen nu leiden tot echte veranderingen in mijn relaties met de mensen om me heen.”

– mediathecaris (v), 36 jaar

 

Katrin bereikte zeer snel resultaat door meteen tot de kern van het euvel door te dringen. Ze geeft een vertrouwd gevoel en heeft een groot inlevingsvermogen.”

– ondernemer (m), 47 jaar

 

Het was een fijn gesprek waar ik echt iets van heb geleerd. Vooral het besef dat het spelen met mijn kleinkinderen voor beiden helend is. Voor hen omdat ze worden gezien en voor mij omdat het kleine kind in mij naar voren mag komen en zich uitleven. Ik had het nog nooit zo bekeken.”

– bestuursassistent (v), 60 jaar

 

Katrin is een coach die mij het gevoel gaf mijn verhaal te kunnen doen in een veilige omgeving. Haar manier van coachen was in mijn geval dat ze mij liet praten en tussendoor een stukje van mijn verhaal met mij besprak waardoor ik nieuwe inzichten kreeg, of een bevestiging, wat mij erg hielp.”

– toezichthouder bij een gemeente (m), 37 jaar

 

 Meteen de eerste wandeling die ik met Katrin maakte was raak. Ze heeft een heel mooie manier van werken waarbij je zelf tot de inzichten komt die je verder helpen bij het leren omgaan met hoe je brein in elkaar steekt. Na elk gesprek, al wandelend met Katrin, kom ik weer met een vervuld hart en een helder hoofd thuis, vol met inspiratie om met mezelf aan de slag te gaan.
Mocht je twijfelen of een coach je wel gaat brengen wat je nodig hebt, twijfel dan alsjeblieft niet langer en probeer het gewoon uit.”

software engineer (m), 35 jaar

Scroll to top