Coaching

Coaching is maatwerk

Elk coachtraject is maatwerk, want ieder persoon is anders. De coach trajecten in mijn praktijk zijn kort, we werken doelgericht en efficiënt aan het verbeteren van jouw situatie.
Ik ben
een liefdevolle en authentische Coach met een scherpe blik van wat er speelt bij de cliënten. Ik zal je op een luchtige en steunende manier een stukje begeleiden op je weg naar een leven wat echt bij je past. Wil je weten hoe anderen de coaching bij mij hebben ervaren?

 

Wat zit er nog allemaal in ...

Dit doe ik door verschillende technieken toe te passen. Ik gebruik bijvoorbeeld kennis uit NLP en systemisch werk. Denk hierbij aan opstellingen, zoals bijvoorbeeld een familieopstelling of een systeem opstelling. Mijn coaching is oplossingsgericht en gebaseerd op het volgende, geruststellende feit: Het menselijk brein is een leven lang in ontwikkeling en kun je op elk moment trainen.

achievement-action-adventure-209209
Scroll to top