Katrin Adami

Dipl.Ing (FH) Katrin Adami,
ADHD / ADD coach

 

Over mij

Het worden van een coach die de juiste dingen ziet bij de cliënt, begon met de gedrevenheid om de wereld te leren kennen en mooier te maken …

Mijn wieg stond in Duitsland, vanuit mijn kinderkamer kon ik de Alpen zien. Vervolgens woonde ik in München, Frankfurt am Main, Londen, Kaapstad en Delft. Het liefst was ik op reis zonder plan en met de ‘flow’. Ik fotografeerde en maakte filmpjes, op zoek naar het ‘bijzondere’ in het ‘gewone’. Nog steeds ben ik een natuurliefhebber en hou ik van reizen en wandelen met mijn hond. Ik doe yoga, pilates en zen mediatie, om mezelf fit, soepel en (veer-)krachtig te houden, mentaal en lichamenlijk. Daarnaast help het me om in het hier en nu aanwezig te zijn. 

Ik ben een doortastende en liefdevolle coach, zonder oordeel en met een scherpe blik op wat er speelt bij de cliënt. Ik zal je op een luchtige manier steunen op je weg naar een leven dat echt bij je pastKennis maken?
 

Een betere leefomgeving

Het verbeteren van de leefomgeving, op verschillende manieren, kwam steeds terug in mijn werk. Ik was jarenlang stedenbouwkundige bij een grote gemeente. Bij elk ontwerp was de centrale vraag hoe de omgeving kan bijdragen aan het welbevinden van de mens. Vanaf een bepaald moment realiseerde ik me dat het plannen van de stad van de toekomst niet meer voldoende aansloot bij mijn missie. Het leven gebeurt immers nu. Natuurlijk neem ik in de begeleiding van cliënten mijn jarenlange werkervaring als ingenieur, als ambtenaar en als zzp’er mee.

Als coach kan ik mijn drijfveren prachtig verbinden. Ik (onder) steun de mens tijdelijk zodat zij of hij een fijner leven creëert voor zichzelf. Ook ik heb dit pad bewandeld, heb tijdelijk steun gekregen en mijn moed terug gevonden (en nog veel meer).

Wat ga jij vinden?

 

Inzichten cadeau

Persoonlijke ontwikkeling is een boeiend onderwerp. Door mijn nieuwsgierigheid leer ik dagelijks nieuwe dingen over mezelf. Deze nieuwsgierigheid is ook mijn houding in het contact met cliënten. Inzichten over mezelf ervaar ik als een enorm cadeau, en dit cadeau gun ik iedereen.

Je zult zien dat je al na het eerste gesprek met mij als coach nieuwe inzichten hebt. Dit is de eerste stap!

Wil je meer weten over mijn kwalificaties?
Wil je meer weten over ervaringen van derden met mij als coach?

ADHD Praktijk Delft Logo
Scroll to top