Contact en tarieven

Het is druk, daarom kan ik op dit moment alleen mondjesmaat nieuwe cliënten aannemen (mai 2023). Als je er voor kiest om mij een bericht te sturen, hou hiermee rekening.
Als je in jouw bericht aangeeft op welke ochtend jij in principe beschikbaar bent voor coaching, kan ik sneller schakelen als er ruimte is en contact met je opnemen.
Ik werk tot 14:30 uur, dus met name in de ochtenden en altijd face to face. Ik werk niet met wachtlijsten. Ik werk niet met kinderen.

Contact

Home:  www.adhd-praktijk-delft.nl
Dipl. Ing. Katrin Adami, gecertificeerd ADHD / ADD  coach
Telefoon : +31 (0) 6 422 50 722
Email:  Info@adhd-praktijk-delft.nl
Praktijk:  Rode Kruisbuurt , Henry Dunantlaan in Delft

Tarieven

Kies je voor een afspraak bij mij, beginnen we direct met de coaching en dus met een regulier consult. Ben je na afloop van het consult niet tevreden, dan hoef je mij niet te betalen.
Ben je wel tevreden dan reken ik de gewone tarief van 80,-€. Betaling gebeurt op de zelfde dag via een betaalverzoek.

Particulier tarief coaching per sessie (ca. 1 uur) is 80,- €. Vanaf 01.01.2024 per sessie 85.- €

Soms is het in het belang van de cliënte om net iets meer tijd te nemen voor een gesprek en/of een opstelling. Dit is mogelijk. Of dit wel of niet gewenst is, beslist de cliënt.
Tarief voor (systemisch) coaching van 1,5 uur is 120,- €

Alle tarieven gelden voor afspraken in mijn praktijk of buiten wandelend.

Zakelijke tarieven zijn afhankelijk van het beoogde traject en de gewenste locatie van de coaching.

Afzeggen van de afspraak graag uiterlijk 24 uur van tevoren. Daarna ben ik helaas genoodzaakt het verzuim tarief van 35,-€ in rekening te brengen.

Als er particuliere coaching op een andere locatie plaats vindt dan in mijn praktijk, komen eventueel reiskosten erbij. Alle locaties binnen 10 minuten fietsen van mijn praktijk ( Rode Kruisbuurt ) reken ik geen extra kosten.

De gesprekken vinden in de ochtend plaats.

Scroll to top