Maatwerk begeleiding

Maatwerk begeleiding

Elk coachtraject is maatwerk, want ieder persoon is anders. De coachtrajecten in mijn praktijk zijn kort, we werken doelgericht en efficiënt aan het verbeteren van jouw situatie.

Ik ben
 een liefdevolle en authentische Coach met een scherpe blik van wat er speelt bij de cliënten. Ik zal je op een luchtige en steunende manier een stukje begeleiden op je weg naar een leven wat echt bij je past.  

Voor wie

Ik richt me op volwassenen met ADHD / ADD, met en zonder diagnose, met en zonder medicatie, en volwassenen die kenmerken van ADHD / ADD vertonen en er last van hebben:

  • mannen met (symptomen van) ADHD / ADD
  • ouders met (symptomen van) ADHD / ADD
  • ouders van kinderen met (een vermoeden van) ADHD / ADD
  • jongvolwassenen (17+) met (een vermoeden van) ADHD / ADD
  • begeleiding ADHD / ADD op het werk en als zzp’er

 

Hoe werkt het?

Een gemiddeld coachingstraject bestaat uit 5 tot 7 afspraken. De tijd tussen de afspraken zijn afhankelijk van wat de cliënt prettig vind.
De ervaring leert dat de tijd tussen de afspraken aan het begin van het traject meestal korter zijn, bijvoorbeeld wekelijks of tweewekelijks. Later is het vaak fijn om een iets langere periode tussen de afspraken te hebben.

Als je twijfelt lees dan mijn stuk over de gevolgschade.

Een sessie duurt 1 uur, soms iets langer. Gun je daarnaar een moment om de inzichten uit de coaching te laten zakken. Soms is het fijn om aantekeningen te maken gedurende het gesprek. 

Scroll to top