Tarieven

Tarieven

Kies je voor een afspraak bij mij, beginnen we direct met de coaching. Het gaat bij de eerste afspraak altijd om een verkort consult (60 minuut / 85,- € )Ben je na afloop van het eerste consult niet tevreden met mijn werk, dan hoef je mij niet te betalen. Ben je wel tevreden, dan reken ik 85,- €. Betaling gebeurt op de zelfde dag via een betaalverzoek.

Daarna werk ik met standaard consulten van 75 – 90 minuuten (100,-€). Bij deze standaard consulten wordt vaak een opstelling gemaakt. Betaling gebeurt op de zelfde dag via een betaalverzoek.

In sommige gevallen (bijv. zonder opstelling en bij cliënten die langere trajecten volgen) volstaat een verkort consult van 60 minuut (85,- €)Dit hebben we met elkaar van tevoren afgesproken. Standaard consult is, zoals gezegd, 75 – 90 minuut.

Zakelijke tarieven wijken hier van af en zijn afhankelijk van het beoogde traject en de gewenste locatie van de coaching.

Afzeggen van de afspraak graag uiterlijk 24 uur van tevoren. Daarna ben ik helaas genoodzaakt het verzuim tarief van 35,-€ in rekening te brengen.

De gesprekken vinden in de ochtend plaats.

Scroll to top