AD(H)D op het werk

Help: mijn werknemer heeft ADHD / ADD 

ADHD / ADD belemmert mij in mijn werk 

  • Loop je vast op je werk of studie?
  • Ben je zzp’er en raak je het overzicht stukje bij beetje kwijt?
  • Heb je een werknemer die niet voldoende functioneert?

Helaas gebeurt dit vaak bij mensen die kenmerken vertonen van ADHD of ADD of een diagnose hebben. Als het niet meer lukt op werk of in je studie, speelt de gevolgschade een niet te onderschatten rol. Hierdoor ontstaat stress en stress verergert de symptomen van ADHD en ADD. 

Herken je deze klachten?

Het is heel belangrijk om de vicieuze cirkel van disfunctioneren direct te doorbreken. Voordat je leegloopt omdat je nog meer ‘je best gaat doen’. Je best doen helpt je op een gegeven moment niet meer verder. Gevolgen kunnen dan uitval door bore-out of burn-out zijn.

Het is niet zo van belang hoe het nou precies heet, het is wel van belang om snel iets aan de symptomen te doen. Coaching is hier een efficient en doeltreffend huplmiddel voor, zonder mediactie en wachtijden maar wel duuzaam en opbouwend. 

Ik kan je bij deze stappen professioneel begeleiden. Als coach, als ingenieur, als voormalige ambtenaar van een grote gemeente, als zzp’er.

 

Kom nu in actie! Al na het eerste gesprek zal je zien dat je je fijner voelt. Het is vaak mogelijk om van je werkgever financiële hulp te krijgen bij coaching. Als je hierover meer wilt weten neem dan direct contact met mij op.

Benieuwd naar ervaringen van anderen?

Scroll to top